Увереност в утрешния ден

Добре дошли в Euler Hermes. Ние сме водещият в света доставчик на застраховане на търговски кредити и други свързани финансови услуги. Нашата цел е да подкрепим Вашите планове за растеж на бизнеса.
359 2 890 14 10
# Развийте бизнеса си
# Откриване на нови пазари
# Защитете паричните си потоци
# Намаляване на лошите дългове

Защитете риска от неплащане

Застраховката срещу кредитен риск покрива Вашите вземания и по този начин защитава Вашия паричен поток

Вижте повече подробности
special offer
Всеотдайност
клиенти по целия свят
Опит
наблюдавани фирми
Солидна основа
от агенция Standard & Poor’s  

img desc

IV 16, 2020

Изход от кризата - Приказка с четири сценария

Тъй като все повече страни обявяват бъдещи крайни дати на извънредното положение (Франция, Великобритания, Германия) и вече започват да отпускат мерките (Китай, Австрия и сега Италия и Испания), всички те чертаят плановете си за постепенно рестартиране на дейността.

img desc

IV 01, 2020

Euler Hermes понижи рейтинга на 18 държави и много сектори заради риск за разплащанията на компаниите

България остава на ниво B2 – умерен риск, но половината сектори у нас са в “чувствителната” зона

Формуляр за контакт
Попълнете формата
Е-мейл
Свържете се с нас
Обадете ни се
359 2 890 14 10
Euler Hermes Bulgaria
Нашата цел е да защитим Вашия бизнес и да Ви помогнем да успеете. Задълбочената информация за браншовете, фирмите и държавите ще Ви помогне да вземате ясни решения с по-малък риск. Предлагаме ефективни решения в предизвикателен бизнес климат, като защитаваме Вашия бизнес и опазваме корпоративното финансово здраве. Нашите услуги за кредитно застраховане и управление на риска Ви помагат да извършвате стопанска дейност в страната или в чужбина, а гаранциите дават увереност на Вашите бизнес партньори, че договорните задължения ще бъдат изпълнени. Данните, които притежаваме, идентифицират целеви фирми за бизнес и подходящите условия. Следим кредитните заплахи, като Ви помагаме да избегнете финансови загуби и да разберете каква е финансовата стабилност на Вашите бизнес партньори. Когато имате неплатени вземания, ние помагаме за събирането им, а Вие се фокусирате върху развитието на бизнеса си.