Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Застраховка търговски риск

за Вашето спокойствие

Ние сме световен лидер в застраховането на търговски вземания и финансови услуги. Нашата цел е да допринесем за растежа на Вашия бизнес.

Всеотдайност
клиенти по целия свят
Опит
наблюдавани фирми
Солидна основа
от агенция Standard & Poor’s  

img desc

VI 08, 2021

България губи по 100 млн. евро за всяка седмица извънредни мерки

Петседмичното забавяне на ваксинацията струва на европейската икономика 90 млрд. евро, калкулира Euler Hermes

img desc

IV 14, 2021

7,4% безработица и забавяне ръста на заплатите у нас през 2021 година заради COVID кризата

В Еврозоната трайно незаетите ще достигнат 6,6 млн. души, прогнозира Euler Hermes

img desc

XI 09, 2020

Актуализираната прогноза на Euler Hermes за България

3,8% спад на БВП за 2020 година и ръст от 3,2% за 2021 година

Нашата цел е да защитим Вашия бизнес и да Ви помогнем да успеете. Задълбочената информация за браншовете, фирмите и държавите ще Ви помогне да вземате ясни решения с по-малък риск. Предлагаме ефективни решения в предизвикателен бизнес климат, като защитаваме Вашия бизнес и опазваме корпоративното финансово здраве. Нашите услуги за кредитно застраховане и управление на риска Ви помагат да извършвате стопанска дейност в страната или в чужбина, а гаранциите дават увереност на Вашите бизнес партньори, че договорните задължения ще бъдат изпълнени. Данните, които притежаваме, идентифицират целеви фирми за бизнес и подходящите условия. Следим кредитните заплахи, като Ви помагаме да избегнете финансови загуби и да разберете каква е финансовата стабилност на Вашите бизнес партньори. Когато имате неплатени вземания, ние помагаме за събирането им, а Вие се фокусирате върху развитието на бизнеса си.