Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Застраховка търговски риск

за Вашето спокойствие

Ние сме световен лидер в застраховането на търговски вземания и финансови услуги. Нашата цел е да допринесем за растежа на Вашия бизнес.

Всеотдайност
клиенти по целия свят
Опит
наблюдавани фирми
Солидна основа
от агенция Standard & Poor’s  

img desc

XI 09, 2020

Актуализираната прогноза на Euler Hermes за България

3,8% спад на БВП за 2020 година и ръст от 3,2% за 2021 година

img desc

X 27, 2020

Allianz отново е застрахователен бранд Номер 1 в света

С оценка от 13 млрд. щ.д. марката се изкачва до 39-то място в класацията Best Global Brands на Interbrand

img desc

VIII 28, 2020

Българските фирми получават плащанията си средно за 60 дни

Оборотният капитал на родния бизнес остава блокиран средно за 99 дни, алармира Euler Hermes

Нашата цел е да защитим Вашия бизнес и да Ви помогнем да успеете. Задълбочената информация за браншовете, фирмите и държавите ще Ви помогне да вземате ясни решения с по-малък риск. Предлагаме ефективни решения в предизвикателен бизнес климат, като защитаваме Вашия бизнес и опазваме корпоративното финансово здраве. Нашите услуги за кредитно застраховане и управление на риска Ви помагат да извършвате стопанска дейност в страната или в чужбина, а гаранциите дават увереност на Вашите бизнес партньори, че договорните задължения ще бъдат изпълнени. Данните, които притежаваме, идентифицират целеви фирми за бизнес и подходящите условия. Следим кредитните заплахи, като Ви помагаме да избегнете финансови загуби и да разберете каква е финансовата стабилност на Вашите бизнес партньори. Когато имате неплатени вземания, ние помагаме за събирането им, а Вие се фокусирате върху развитието на бизнеса си.