Světový lídr na trhu pojištění pohledávek přináší  na lokální trh nový produkt Cover One. Produkt chrání klienty nezrušitelným krytím před rizikem neuhrazení faktur a také kryje náklady na nedokončenou výrobu.

Na rozdíl od klasického pojištění pohledávek bude možné využívat novou službu Cover One k pojištění konkrétního projektu. Krytí je nezrušitelné a poskytuje se standardně až na 36 měsíců. Cover One již úspěšně nabízíme na západních trzích a jsem rád, že jej od května můžeme nabízet i klientům v Česku. Je výsledkem snahy o uvedení produktu, který bude chránit podnikání našich klientů u dlouhých exportních a také domácích projektů a zakázek. Věřím, že jej ocení také banky v rámci zajištění projektů, které financují.“

komentuje klíčové charakteristiky nového produktu Dalibor Trojek, Bank Distribution Manager pro CEE Euler Hermes.

Cover One efektivně a nezávisle doplňuje krátkodobé varianty úvěrového pojištění a produkty z portfolia Euler Hermes Transactional Cover Unit, které ochraňují projekty na 8 i více let. Uzavření pojistné smlouvy je rychlé, bez zbytečné administrativy a dokáže flexibilitě zohledňovat specifické potřeby jednotlivých klientů. S novým produktem tak bude Euler Hermes chránit zisky klientů ještě účinněji a s maximální efektivitou.