Světový lídr na trhu pojištění pohledávek Euler Hermes představil novou korporátní identitu a vize. Rebranding posunul značku od tradiční formy k modernímu designu, který lépe vyjadřuje hodnoty a poslání společnosti. Zároveň však vtiskl značce nové optimistické motto: důvěra v zítřek – CONFIDENCE IN TOMORROW. Společnost Euler Hermes chce tímto vzkazem zdůraznit, jak moc je pro naši budoucnost důležitá sdílená důvěra v rámci každého obchodního vztahu i celého globálního obchodu.

„Nová korporátní identita Euler Hermes se mi moc líbí, protože trefně ilustruje smysl našeho podnikání. Když to úplně zjednoduším, jde o podporu základních obchodních vztahů. Dokud platí, že za práci dostanu zaplaceno, ekonomika má šanci fungovat. A základním předpokladem k tomu, aby to platilo, je posilovat důvěru v tento systém. Kéž by naše motto mělo efekt sebenaplňujícího se proroctví,“ říká Barbora Blašková, Head of Market Management and Marketing společnosti Euler Hermes v České republice.

Proměna korporátní identity se odehrála v rámci webových stránek, firemních videí, vizuálů a souvisejících reklamních produktů.

Společnost Euler Hermes je světovým lídrem na trhu pojištění pohledávek. Disponuje tedy dostatkem aktuálních a relevantních informací v rámci mnoha podnikatelských sektorů v různých zemích světa. Tato informační báze společnosti umožňuje vytvářet unikátní analýzy včetně globálních srovnání, a pomáhat tak v obchodním rozhodování společnostem či investorům z celého světa.