advarsel: Du bruger en forældet browser. Skift til en mere moderne browser som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Kreditforsikring, Inkasso & Garantiforsikring fra Euler Hermes

Kreditforsikring

Beskyt din virksomhed mod manglende betaling. Få ro i sindet med Euler Hermes.
Er kreditforsikring den rette løsning til din virksomheds behov? Find ud af hvordan Euler Hermes kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod tab.
Er du nysgerrig efter, hvad en kreditforsikring kan betyde for din virksomhed? Eller vil du gerne vide, hvilken type kreditforsikring der passer dig bedst? Kontakt os for mere information eller en aftale.
Hvad koster en kreditforsikring? Vi giver dig en prisindikation på en kreditforsikring, der dækker både i Danmark og udlandet. Kan en kunde ikke betale, så dækker forsikringen, og du slipper for besvær og bekymringer.

Din virksomheds likviditet er afhængig af, at dine kunder kan betale. Når du har en kreditforsikring hos os, følger vi hele tiden dine kunders økonomiske situation. Vi rådgiver dig om, hvad du kan gøre, hvis en kunde er i problemer. Kan kunden ikke betale, erstatter vi tabet.

Kreditforsikringen er for dig, der vil sikre, at din virksomhed:

  • er beskyttet mod risikoen for store tab
  • får forhåndsoplysninger om betalingsproblemer
  • har en kreditsikring, der giver styr på likviditeten og ro i maven til enhver tid.

Sådan bruger Beirholms Væverier kreditforsikring

I tekstilservice-industrien, hvor tilbagebetalingstiden på investeringer i tekstiler er lang, er kreditforsikring med til at sikre, at Beirholm og deres kunder ikke kommer i økonomiske problemer.

"Euler Hermes er dygtige til at hjælpe os med at give et indblik i de kunder, vi har med at gøre."  Peter Beirholm,  CEO i Beirholms Væverier A/S.

Inkasso kan være kompliceret og uoverskueligt for en virksomhed, og det kan påvirke likviditet og omsætning negativt. Derfor er global inkassoservice en del af vores kreditforsikring. Vi har et internationalt netværk til at håndtere erhvervsinkasso. Vi sørger for at inddrive gæld hurtigt, juridisk korrekt og med respekt for dine kunderelationer.

Målet er at du får fuld betaling hurtigst muligt

  • Du anmelder straks dit krav og inkassosagen til os
  • Vi dækker tabet og overtager gælden
  • Du kan følge gældsinddrivelsen online og se aktuel status

Skal du stille sikkerhed for, at din virksomhed kan opfylde betingelserne i jeres kontrakt, får du brug for en garantiforsikring. Når Euler Hermes stiller garanti på dine vegne, er vi en uafhængig garantistiller, der påtager sig dit ansvar. Vores garantier har høj status baseret på en AA rating fra Standard & Poor's.
 

  • Vi har samarbejdspartnere i hele verden til at analysere den kontrakt, du byder på.
  • Vi stiller de optimale, internationale garantier, som dine kunder har tillid til.
  • Garantierne kan fx omfatte ordrer, projekter og kontrakter.
55.000+
kunder over hele verden
83+ millioner
virksomheder bliver overvåget af os
AA rating
fra Standard & Poor's