Bizalom a holnapban

Üdvözli Önt az Euler Hermes.
Világelsők vagyunk a kereskedelmi hitelbiztosítás és más kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások terén. Célunk, hogy támogassuk az Ön üzleti növekedésre irányuló terveit.
Kérjen árajánlatot!

Hitelbiztosítással megvédheti vállalkozását a teljesítetlen fizetésektől, minimálisra csökkentve ezzel a kereskedelmi kockázatot.

Tájékozódjon az Euler Hermesnél.

További részletek
special offer
Mit tehetek azokkal Óvja cashflow-ját!
Hogyan szabadíthatok Csökkentse a követelés-kiesésből fakadó kárait!
Hogyan juthatok Bővítse üzleti lehetőségeit!
Hogyan Törjön be új piacokra!

img desc

máj. 07, 2020

Trendforduló: emelkedhet a vállalati behajtási ügyek száma

A gazdasági növekedéssel párhuzamosan folyamatosan csökkent Magyarországon a fizetésképtelenségi eljárások száma az elmúlt hat évben.

img desc

ápr. 23, 2020

Hogyan alakulnak a vállalati fizetésképtelenségek a járvány miatt?

A járvány okozta brutális gazdasági sokk miatt idén globálisan 20-25 százalékkal nő a vállalati fizetésképtelenségek száma, ám az egyes gazdasági régiók nagyon eltérő mértékben szenvedik meg a válságot – állapítják meg az Euler Hermes hitelbiztosító elemzői.

img desc

ápr. 07, 2020

Euler Hermes: recesszió és infláció vár Magyarországra a járvány miatt, de aválság nem lesz olyan mély, mint 2008-2009-ben

A kornavírus járvány gazdasági hatásait elemezve az Euler Hermes 18 ország 126 ágazatát minősítette le eggyel rosszabb kategóriába.

Elkötelezettség
ügyfél világszerte
Tapasztalat
vállalkozást figyelünk
Szilárd alapok
a Standard & Poor’s minősítése alapján  
Hívjon minket
+36 1 453 9000
E-mail
Küldjön egy e-mailt
Kapcsolat űrlap
Töltse ki az űrlapot
EH Hungary
Célunk az Ön vállalkozásának védelme és az Ön sikere. Az iparágakról, vállalatokról és országokról készített elemzéseink alapján megalapozottabb, kevesebb kockázattal járó döntéseket tud hozni. Hatékony megoldásokat kínálunk kihívásokkal teli üzleti környezetben, ezáltal védjük vállalkozását és megőrizzük vállalkozása pénzügyi stabilitását. Hitelbiztosítási és kockázatkezelési szolgáltatásaink segítenek Önnek a hazai és nemzetközi piacokon vállalkozni, kezességi biztosításunknak köszönhetően pedig üzleti partnerei is biztosak lehetnek abban, hogy szerződéses kötelezettségeit teljesíteni fogja. Saját adataink alapján meg tudjuk állapítani, hogy mely cégekkel érdemes üzletet kötni és milyen üzleti feltételeket célszerű felajánlani. Figyelemmel kísérjük a hitelképességet érintő fenyegetéseket, így segítségünkkel elkerülheti a pénzügyi veszteségeket és tisztább képet kap üzleti partnereinek pénzügyi stabilitásáról. Elmaradt számlafizetés esetén segítünk behajtani az Önnek járó összegeket, így Ön vállalkozása fejlesztésére tud koncentrálni.