CONFIDENCE IN TOMORROW

Selamat datang ke Euler Hermes. Kami merupakan penyedia terkemuka insurans kredit perdagangan, bon jaminan dan lain-lain perkhidmatan kewangan yang berkaitan di dunia. Matlamat kami adalah untuk menyokong rancangan anda untuk pertumbuhan perniagaan.

MERAMAL

Mendapatkan akses kepada maklumat yang komprehensif dan terkini mengenai risiko dalam portfolio pelanggan anda. Menjejaki dan menguruskan hubungan pelanggan dengan lebih yakin.

MELINDUNGI

Jumlah yang terhutang kepada perdagangan anda akan dilindungi dan aliran tunai dan keuntungan anda lebih terjamin. Kekuatan perniagaan akan dijelaskan kepada bank, juruaudit dan pelabur.

BERTUMBUH

Mengenal pasti peluang untuk bertumbuh dan berkembang. Mengeluarkan sumber untuk membangunkan jualan dengan pelanggan baharu dan pasaran baharu.

Marilah berhubung

Hubungi kami

Matlamat kami adalah untuk melindungi perniagaan anda dan membantu anda berjaya. Wawasan kami tentang industri, syarikat dan negara akan membantu anda membuat keputusan yang jelas dengan risiko yang kurang. Kami menawarkan penyelesaian yang cekap dalam suasana perniagaan yang mencabar, mempertahankan perniagaan anda dan menjaga kesihatan kewangan korporat. Perkhidmatan kredit insurans dan pengurusan risiko kami membantu anda membuat dagangan dari rumah atau di luar negara dan jaminan yang meyakinkan rakan perniagaan anda bahawa kewajipan kontrak akan dipenuhi. Data hak milik kami mengenal pasti syarikat sasaran untuk perdagangan serta terma yang betul untuk ditawarkan. Kami memantau ancaman kredit, membantu anda mengelakkan kerugian kewangan dan memahami kestabilan kewangan rakan kongsi perniagaan anda. Apabila anda mempunyai mungkir pembayaran, kami membantu mengumpul hutang anda sementara anda boleh menumpukan perhatian kepada pembangunan perniagaan anda.