ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER

74 resultaten

jul 30, 2020 | Pers & Media, COVID-19

Covid-19: betalingstermijnen worden langer

Volgens Euler Hermes, wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen, leidt de Covid-19-crisis wereldwijd tot langere betalingstermijnen. Lees het artikel.

jul 29, 2020 | Wanbetaling

Kredietverzekering beschermt tegen wanbetalingen en faillissementen

In het vierde kwartaal van 2020 dreigt een lawine van wanbetalingen en faillissementen. Met een kredietverzekering bent u beschermd tegen al dat onheil.

jul 27, 2020 | Wanbetaling

Zes alarmsignalen voor wanbetaling

Wanbetalingen kunnen uw eigen solvabiliteit ondermijnen. Tijdig de signalen ontdekken en gepast reageren is de boodschap.

74 resultaten

DOE DE CHECK

Meer informatie

NEEM NU CONTACT OP +32(0)2 289 31 11

Waarom kiezen voor Euler Hermes?

Ervaring

+55,000

klanten wereldwijd
Kennis

83 miljoen

bedrijven in onze database
Bertrouwbaar

AA rating 

Standard & Poor’s 
Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.