ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER

57 resultaten

mrt 30, 2020 | Pers & Media

Euler Hermes verlaagt de risicoratings van 18 landen en 126 sectoren

Euler Hermes verlaagt de ratings van 18 landen in het eerste kwartaal van 2020 vanwege het risico van een langdurige recessie en een golf van faillissementen als gevolg van de Covid-19-uitbraak.

mrt 29, 2020 | Cyber & Fraude

Let op voor fraude en phishing bij thuiswerk

Tijdens deze Coronacrisis is telewerken de norm. Digitaal werken is helaas ook een bron van inspiratie voor fraudeurs. Tips voor een goede cyberhygiëne.

mrt 27, 2020 | Pers & Media, COVID-19

Corona kan tot zeer zware recessie leiden

De economisten van Euler Hermes analyseren de economische gevolgen van de wereldwijde Covid-19 crisis en delen hun vooruitzichten. Mis hun analyse niet.

57 resultaten

DOE DE CHECK

Meer informatie

NEEM NU CONTACT OP +32(0)2 289 31 11

Waarom kiezen voor Euler Hermes?

Ervaring

+66,000

klanten wereldwijd
Kennis

83 miljoen

bedrijven in onze database
Bertrouwbaar

AA rating 

Standard & Poor’s 
Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.