Wij voorspellen handels- en
betaalrisico’s om uw cashflow te
beschermen

Neem contact op
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER

95 resultaten

jan 14, 2021

Brexit in tijden van Covid-19

Euler Hermes, wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen, heeft de contouren en gevolgen van de Brexit-deal tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk onderzocht.

dec 23, 2020

Onze beste economische wensen voor 2021

Tijdens deze ongebruikelijke eindejaarsfeesten dromden onze economen van een wereld waarin hun stoutmoedigste wensen in vervulling gaan. Onze beste economische wensen voor 2021!

dec 15, 2020 | COVID-19

5 positieve evoluties na de coronacrisis

Volgens kredietverzekeraar Euler Hermes kan de coronacrisis startpunt en versnelling zijn van enkele positieve evoluties.

95 resultaten

Contacteer ons
Ontdek de FAQ
Geef een feedback
Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.