Wij voorspellen handels- en
betaalrisico’s om uw cashflow te
beschermen

Neem contact op
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER

84 resultaten

okt 20, 2020 | Pers & Media

Harde Brexit kan leiden tot exportverliezen

Volgens de laatste berekeningen van Euler Hermes zou een harde Brexit tot 33 miljard euro per jaar aan exportverliezen voor de landen van de Europese Unie kunnen kosten. Duitsland, Nederland, Frankrijk en België zullen de meest getroffen landen zijn.

okt 01, 2020 | Pers & Media

Euler Hermes Group kondigt leiderschapswijziging aan

Euler Hermes Group, wereldmarktleider in kredietverzekeringen, kondigt vandaag aan dat Wilfried Verstraete, CEO en Voorzitter van het Board of Management na twaalf succesvolle jaren besloten heeft om zijn operationele taken neer te leggen.

sep 24, 2020 | Pers & Media, COVID-19

Covid-19: “Stop & go” voor wereldeconomie

Volgens de laatste prognoses van Euler Hermes (Allianz), 's werelds grootste kredietverzekeraar, zal de wereldeconomie tot eind 2022 in een "stop-and-go"-modus verkeren.

84 resultaten

Contacteer ons
Ontdek de FAQ
Geef een feedback
Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.