Euler Hermes Belgie & Luxemburg

Wij voorspellen handels- en
betaalrisico’s om uw cashflow te
beschermen

ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen onbetaalde facturen en beperkt uw commerciële risico’s tot een minimum. Ontdek hoe dit in zijn werk gaat bij Euler Hermes.
Door kwalitatieve garanties te verstrekken aan uw opdrachtgevers biedt u hen de nodige zekerheid en vertrouwen om met u in zee te gaan.
De cyber- en fraudeverzekering, een oplossing om uw bedrijf te beschermen tegen interne, externe en cyberfraude. Neem contact op met Euler Hermes voor meer informatie.

okt 06, 2021 | Pers & Media, COVID-19

Toename faillissementen in 2022

Na twee jaar van daling zullen de faillissementen wereldwijd in 2022 met +15% stijgen. Door de talrijke steunmaatregelen van de overheid gaat Euler Hermes voor België uit van een matigere toename van +10%.

sep 17, 2021 | Pers & Media, COVID-19

Boodschappen thuisbezorgen is verliespost voor supermarkten

Uit onderzoek van kredietverzekeraar Euler Hermes blijkt dat online-boodschappen de grote Europese supermarktketens miljarden aan winst kunnen kosten. Lees het volledig artikel.

aug 26, 2021 | Wanbetaling, Groei

Ontwikkel uw business in het Groothertogdom Luxemburg

Een solide financieel centrum, bedrijfsvriendelijk klimaat, competitief fiscaal stelsel, en nog veel meer. Ontdek alle voordelen van het ontwikkelen van uw bedrijf in het Groothertogdom Luxemburg.

Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.