Încredere în mâine

Bine ați venit la Euler Hermes.
Suntem lider mondial în furnizarea soluțiilor de asigurare a creditelor comerciale și a altor servicii financiare conexe. Obiectivul nostru constă în sprijinirea planurilor dumneavoastră de dezvoltare a afacerii.

Contactați-ne
 

img desc

Sep 29, 2020

Se joacă țările emergente cu focul?

Pandemia generată de virusul Covid-19 a marcat un punct de cotitură pentru politicile monetare „neconvenționale” de pe piețele emergente...

img desc

Sep 15, 2020

Consumatorii europeni nu au scăpat de pericol

Consumul privat este esențial în determinarea formei și vitezei de recuperare a sectorului de retail care, în urma pandemiei generate de virusul COVID-19 a avut de suferit.

img desc

Aug 05, 2020

Cât de mult a schimbat covid-19 prioritățile liderilor financiari

30% au declarat că păstrarea capitalului de lucru va fi acum prioritatea lor principală pentru investiții în anul următor

Dedicație
de clienți în toată lumea
Experiență
de afaceri monitorizate
Fundație solidă
acordat de Standard & Poor’s  
0 21 302 0325
Contactați-ne
Euler Hermes în România
Misiunea noastră este să protejăm afacerea dvs. și să vă ajutăm să reușiți. Informațiile cheie despre industrii, companii și țări vă vor ajuta să luați decizii clare, cu mai puține riscuri. Într-un mediu de afaceri caracterizat de provocări, oferim soluții eficiente de apărare a afacerii dumneavoastră și de protejare a stabilității financiare. Serviciile noastre de asigurare a creditelor și de gestiune a riscurilor vă ajută să efectuați tranzacții comerciale atât pe piețele interne, cât și externe. Prin intermediul bazei noastre de date, asupra căreia deținem un drept de proprietate, identificăm companiile țintă de tranzacționare și termenii corecți de ofertare. Monitorizăm riscurile de plată a creanțelor, vă ajutăm să evitați pierderile financiare și să înțelegeți stabilitatea financiară a partenerilor dumneavoastră de afaceri. Atunci când vă confruntați cu o incapacitate de plată, vă ajutăm să recuperați creanțele, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.