Avertisment: utilizați un browser învechit,, vă rugăm să treceți la un browser mai modern, cum ar fi Chrome, Firefox sau Microsoft Edge.

Încredere în mâine

Bine ați venit la Euler Hermes.
Suntem lider mondial în furnizarea soluțiilor de asigurare a creditelor comerciale și a altor servicii financiare conexe. Obiectivul nostru constă în sprijinirea planurilor dumneavoastră de dezvoltare a afacerii.

Dedicație
de clienți în toată lumea
Experiență
de afaceri monitorizate
Fundație solidă
acordat de Standard & Poor’s  

img desc

Mai 20, 2021

Puterea prețului: Cum va trece economia europeană peste presiunile inflaționiste?

Pe termen lung majoritatea sectoarelor vor beneficia de o putere de stabilire a prețurilor

img desc

Apr 19, 2021

Șapte obstacole cheie către o redresare economică după criza Covid-19

Pentru anul 2021 se preconizează o creștere a PIB-ul global de 5,1%

img desc

Mar 22, 2021

Turism: europa va fi în prima linie a redresării, dar nu mai devreme de 2024

Pandemia Covid-19 ar putea pune capăt turismului și călătoriilor „globalizate” pentru o perioadă lungă de timp

Euler Hermes în România
Misiunea noastră este să protejăm afacerea dvs. și să vă ajutăm să reușiți. Informațiile cheie despre industrii, companii și țări vă vor ajuta să luați decizii clare, cu mai puține riscuri. Într-un mediu de afaceri caracterizat de provocări, oferim soluții eficiente de apărare a afacerii dumneavoastră și de protejare a stabilității financiare. Serviciile noastre de asigurare a creditelor și de gestiune a riscurilor vă ajută să efectuați tranzacții comerciale atât pe piețele interne, cât și externe. Prin intermediul bazei noastre de date, asupra căreia deținem un drept de proprietate, identificăm companiile țintă de tranzacționare și termenii corecți de ofertare. Monitorizăm riscurile de plată a creanțelor, vă ajutăm să evitați pierderile financiare și să înțelegeți stabilitatea financiară a partenerilor dumneavoastră de afaceri. Atunci când vă confruntați cu o incapacitate de plată, vă ajutăm să recuperați creanțele, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.